Rianna n.3kk narttupentu

Rianna, Roi ja Reni ovat sisaruksia. Nämä pennut ovat löydetty emonsa kanssa kadulta, hylättyinä. Eläinsuojelijamme Magda otti heidät turvaan tarhalle. Nyt niillä on mahdollisuus kääntää uusi, parempi sivu elämässä� Pennut ovat valmiita matkustamaan koteihin syyskuussa.

Rianna on iloinen ja utelias tyttö. Pennun tavoin tarhalla aika kuluu leikkien, syöden ja nukkuen yhdessä muiden kanssa. Rianna on sosiaalinen ihmisiä kohtaan ja tulee toimeen muiden koirien kanssa! Kokoarvio on aina arvio. Emoon verrattuna pennuista voimme olettaa kasvavan pienehköjä/keskikokoisia. Rianna on selkeästi pennuista pienin.

Riannalla ei ole ennestään mitään kotikoirantaitoja. Tältä pennulta ei tule odottaa, eikä vaatia minkäänlaisia kotikoiran eleitä kun hän saapuu. Tulevan kodin täytyy ymmärtää ja osata antaa aikaa sopeutua. Kotiutuminen voi viedä aikaa, joten tulevan kodin täytyy olla sitoutunut ja kärsivällinen koiran suhteen.

Rianna tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan steriloinnin Suomessa.

Mikäli kiinnostuit Riannasta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Rianna tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan, sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

!TUTUSTUTHAN NÄIHIN SEKÄ ADOPTIOPROSESSIIMME HUOLELLA ENNEN ADOPTIOHAKEMUKSEN TEKOA!�

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin