Domi on iältään hieman yli 2-vuotias uros. Domi painaa 20-25kg, säkä 54cm.

Suloinen Domi-poika on Suomessa etsimässä kotia. Domi on saapunut Suomeen vuonna 2018. Adoptioperheen elämäntilanteesta johtuen, Domille joudutaan nyt etsimään uutta kotia, jossa saa olla ainut karvainen perheenjäsen.

Domille etsitään kotia rauhalliselta asuinalueelta, mieluiten omakotitalo aidatulla pihalla. Domia ei anneta pienten lasten kanssa samaan perheeseen. Miehiä Domi jännittää vielä kovin. 

Domin adoptioperheen kertomaa: 
” Domin lemppari juttuja: Auringossa makaaminen, uiminen, palloleikit, lelun/ruuan etsiminen, metsälenkit ja kaikki aktiiviteetit.

Domin haasteita: vahtii ruokaa, ei pelkästään omaansa sekä toisten koirien kohtaaminen ulkona.

Domilla täytyy olla kotona oma turvapaikka minne pääsee rauhoittumaan jos kokee olonsa epämukavaksi.

Domi on luonteeltaan leikkisä, fiksu, erittäin oppivainen, ehkä hieman dominoiva.

Domi on todella hellyyden kipeä, joka tulee ilmi mustasukkaisuutena. Rakastaa tulla syliin rapsutuksia saamaan. Kotona on aina siellä missä minäkin, menin sitten vessaan tai minne vaan.”

Mikäli kiinnostuit Doorasta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.