Cosmo


Ikä: Synt. n. 3/2023
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 18 – 20 kg
Sijainti: MAP, Romania

Saapunut tarhalle: Kevät 2023

Cosmo, syntynyt arviolta 3/2023, n. 18 -20 kg, leikkaamaton uros (tulee leikattuna Suomeen).

Vanhalla MAPin tarhalla asustelee innokas kolmikko. Cosmo, Chili ja Cata ovat juoksuaitauksella, kun aktiivimme menevät tutustumaan ystävyksiin. Ensikosketus kolmikkoon on vauhdikas. Cosmo juoksentelee edes takaisin toisten koirien kanssa leikkien.

Cosmo viihtyy toisten koirien kanssa. Leikit ovat koko ajan käynnissä. Tästä syystä kolmikko pääsee päivittäin leikkiaitaukselle purkamaan suurimpia energioita. Poika on innokas, sosiaalinen, aktiivinen, vauhdikas ja kiltti. Silityksissä poika ei niinkään viihdy, vaikka on jatkuvasti ihmisen lähellä. Cosmo jakaa mielellään pusuja ohijuostessaan. Aktiivien istuessa maahan Cosmo hyppää olkapäille.


Cosmon kuulumisia 10.3.2024:

”Cosmo otti meidät vastaan iloisesti häntä heiluen. Hän on leikkisä tapaus ja hyvin motivoitavissa herkuilla. Cosmosta saisi varmasti mahtavan lenkki- ja retkeily kaverin. Hän voisi nauttia jopa agilityn kaltaisesta toiminnasta. Toivottavasti Cosmo pääsisi pian pois tarhalta, hänellä olisi varmasti paljon iloa ja rakkautta jettavana.”

Kuvia on vaikea ottaa, sillä poika on niin nopea. Namit Cosmolle kelpaavat, jos vauhdin huumassa poika ehtii huomata niiden tarjollaolon.

Etsimme Cosmolle aktiivista kotia. Uskomme pojan sopeutuvan yksinasujaksi tai toisen aktiivisen koiran kaveriksi.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koira ei ole välttämättä vuosiin päässyt pureskelemaan mitään muuta kuin huonolaatuista ruokaa ja tarhan kaltereita, joten koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.