Jafar


Ikä: s. 2/2023
Sukupu
oli: Uros, tulee kastroituna Suomeen
Koko: n. 20 kg
Sijainti: New land ” MAP” , Romania
Saapunut tarhalle: Kevät 2023

Jafar, Leikkaamaton uros (tulee kastroituna Suomeen), syntynyt arviolta 2/2023, n. 20kg

Jafar on veljensä Jakun kanssa viettänyt koko elämänsä MAPin tarhalla ja tällä hetkellä kaksikko asuu New Landilla ja siihen on syynsä. New Landillä aitaukset ovat paljon suurempia kun vanhalla MAPin tarhalla ja tämä kaksikko tilaa kaipaa.

Aitaukseen mentäessä alkaa hulina. Jafar ja Jaku hyppivät innostuneina vieraita ihmisiä päin, heiluttavat häntää ja yrittävät nuolla naamaa. Vauhtia riittää, kun veljekset lähtevät pinkomaan ympäri aitausta innostuneina. Kaksikko on hyvin aktiivinen. He rakastavat ihmisen huomiota. Aktiivimme istuvat maahan ja veljekset hyppivät syliin.

Jafar ja Jaku ovat todella sosiaalisia, kilttejä ja aktiivisia. Veljekset asuvat laumassa muiden koirien kanssa ilman ongelmia. Molemmat ovat taitavia noutamaan palloa ja tulevat tarjoamaan sitä ihmiselle monesti tarhavierailun aikana.

Etsimme Jafarille aktiivista kotia, jossa vastataan pojan aktiivisuuden tarpeeseen. Uskomme Jafarin sopeutuvan toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi.

Jafarin kuulumisia 10.3.2024: Jafar asustaa tällä hetkellä kahdestaan veljensä Jakun kanssa. He ovat kasvaneet yhdessä ihan pienistä pennuista saakka. Jafar on veljeksistä hieman energisempi ja aktiivisempi. Nuori Jafar on kovin ihmisrakas ja hänestä saisi varmasti ihanan kaverin lenkkeilemään ja leikkimään. Jafar nauttisi varmasti olostaan perhe koirana kotona, missä on isompia lapsia ja kokemusta koirista.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koira ei ole välttämättä vuosiin päässyt pureskelemaan mitään muuta kuin huonolaatuista ruokaa ja tarhan kaltereita, joten koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.