Balou


Ikä: s. 12/2023
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 7-8 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Balou, syntynyt arviolta 12/2023.

Margaretan eläinsuojalla asustelee lempeäkatseinen, pieni Balou. Vaikka tällä eläinsuojalla koirilla on paremmat olot, kuin monella muulla tarhalla, ujo Balou kaipaa silti kipeästi omaa rauhaa ja perhettä.

Tämä nuori herra painaa noin 7-8 kg. Suomeen Balou matkustaa leikattuna.

Aktiiviemme tapasivat pennun toukokuussa 2024 aktiivireissullaan. Lähestyessä tarhaa Balou tarkkailee vieraita tutun tarhan työntekijän sylistä, vilkuillen otsahapsiensa alta, ruskeilla silmillään. Balou viihtyykin parhaiten tarhan miestyöntekijöiden kanssa ja on kiintynyt heihin niin kovasti, että poika asustelee tarhalla heidän kanssaan sisätiloissa ja nukkuu yöt sängyllä miesten vieressä. Tuttuja ihmisiä Balou seurailee paikasta toiseen ja viihtyy heidän sylissään sekä seurassa. Balou ei hae oma-aloitteisesti kontaktia vieraisiin, mutta antaa kuitenkin silittää, koskea ja nostaa syliin. Vieraat jännittävät poikaa sen verran, että Balou ei ole innokas hakemaan nameja heiltä. Balou ei ole tottunut vieraisiin ihmisiin, sillä tarhalla ei käy juurikaan vierailijoita Woffan jäsenten lisäksi, joten vieraiden vierailu on hyvinkin jännää pienelle pennulle. Balou tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja leikkii mielellään, mutta liian innokkaat leikkijät saavat Baloun väistymään sivummalle. Pentu ulkoilee laumassa mihin kuuluu myös isoja koiria.

Etsimme Baloulle rauhallista kotia ja ujon luonteensa vuoksi, emme adoptoi poikaa lapsiperheeseen. Balou sopisi mihin tahansa asumismuotoon, mutta tarhalla poika haukahtelee jonkin verran, joten tulevan perheen olisi hyvä ottaa tämä huomioon. Baloulle voisi sopia rauhallinen koirakaveri, mutta hän olisi onnellinen varmasti myös perheen ainoana koirana, sillä pennulle tärkeintä on omat turvalliset ihmiset.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Balou on valmis matkustamaan Suomeen Woffan seuraavalla kuljetuksella syksyllä.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.