Piscot – Minut on varattu!


Ikä: s. 1/2020
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 9-11 kg

Piscot, syntynyt arviolta 1/2020, n. 9-11kg leikattu uros

Romanian eläinsuojelija-ystävämme Iulia otti meihin yhteyttä ja pyysi apua ystävänsä koirille. Hänen ystävänsä oli pelastanut kaduilta koiria jo vuosien ajan. Koirat elävät pihalla, mutta heillä on hyvät suojat ja aitaukset jokaiselle. Koirat ulkoilevat pihalla säännöllisesti, ovat tottuneita ihmisiin sekä ”kotikoiran” elämään, niin hyvin kun se on Romaniassa pihakoirana ololla on mahdollista. Iulian ystävä joutuu kuitenkin avioeron vuoksi muuttamaan pois asunnostaan, eikä voi ottaa koiria mukaan. Iulia pyysi meiltä apua ja me lupasimme yrittää löytää koirille uudet kodit Woffan adoptio-ohjelman kautta.

Piscot on löydetty Romaniasta kunnallisen tarhan lähistöltä. Ojassa makasi pieni pentu, johon Iulian ystävä törmäsi. Pennulla oli parvovirus ja se vietiin välittömästä eläinlääkäriin saamaan hoitoa. Ihme kyllä pentu selvisi parvosta.
Piscot on ihmis- ja koirasosiaalinen. Poika asuu tällä hetkellä laumassa muiden uroksien sekä narttujen kanssa ilman ongelmia. Piscot on tottunut ulkoilemaan päivittäin aidatulla pihalla. Se rakastaa omia ihmisiään ja nauttii huomiosta ja rapsutuksista, mutta pystyy jakamaan sen muiden koirien kanssa.

Etsimme Piscotille kotia ainoana koirana tai toisen kiltin koiran/koirien kaveriksi. Odotamme perheeltä ymmärrystä siitä, että Piscot voi ottaa kodin vaihdon raskaasti ja kotiutuminen voi olla hidasta. Jos koti löytyy, pääsee koira matkustamaan Suomeen 17.3. saapuvalla kuljetuksella.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa Romaniassa. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.