Athos


Ikä: n. 6 kk
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 10 kg
Sijainti: Suomi

Athos on opetellut kotikoiran elämää parin viikon ajan ja nyt on aika alkaa etsimään loppuelämän kotia.
Kotihoitajan kertomana:
”Hei!
Täällä kurkkii Athos eli suomalaisittain Aatos, kun joillekkin mun nimi on niin vaikea lausua! Varamamma välillä kutsunut ”pissiruudaksi” koska alkuun tuli tunnepissailtua omalle, että sen pedille. Kuulemma sai pestä 4 koneellista pyykkiä päivässä mikä ei ollut enää hauskaa muutaman päivän jälkeen. Nyt olen hieman rauhoittunut ja tunnepissit tulee omalle paikalle mihin on vuorattuna pissaalustoja ja pyyhkeitä, koska muuten ne alustat ei siinä pedillä pysyisi kun oon niin vikkelä kintuistani!

Kaiken kaikkiaan suurin osa tarpeista tulee taitavasti ulos ja yhdet kakat tulleet vaan koko aikana sisälle ja oikeeseen osoitteeseenkin vielä! Hyvä mä.
Ulkona oikeastaan kaikki jännittää, mutta silti pystyn lauman suojassa ulkoilemaan samaan aikaan.

Illalla/yöllä on kyllä kaikista parasta kun autot ja ihmiset nukkuu ja mennään yleensä puistoilemaankin. Parasta puistossa on kun saa sinkoilla ja loikkia paikasta toiseen irrallaan ja välillä muutama pupu tai hiirulainenkin on tullut nähtyä.

Varamamma on tullut mulle tosi tärkeeksi ja se on mun tuki ja turva. Aluksi mun koirakamut Freyla ja Romeo vaikutti pelkästään luottamuksen arvoisilta mut jotenkin kummasti ajan kuluessa mamikin pääsi mun sydämeen.
Sillä on ollut myös tähän mennessä tosi kivoja kavereita mut alkuun tykkään tarkkailla vaan niiden touhua. Ulkona en ole oikeen uskaltanut moikata muutakuin koiria.

Olen siis tosi herkkä ja stressaannunkin jos on paljon meteliä ympärillä. Autossa kävin eilen ekaa kertaa sen mun pitkän reissun jälkeen. Eka siivu jännitti ja toinenkin siivu aika paljon, mutta uskalsin katella jo paluu matkalla maisemia. Eikä yhtään tullut pissiä tai kakkaakaan!
Toivottavasti pian löytys se mun loppuelämän perhe niin pääsisin piakkoin aloittamaan sopeutumisen pysyvään kotiin.

Athos”

Pojalle etsitään kotia kiltin ja rauhallisen koirakaverin kanssa perheestä missä on rauhallinen ympäristö. Pienet lapset eivät ole Athoksen juttu, joten emme adoptoi poikaa niiden kanssa, Athos asuu nyt kerrostalossa ja on sopeutunut sinne hienosti. Yksinolojen kanssa ei ole ongelmia, eikä pentu tuhoa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.