Betty Loulou


Ikä: n. 6-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 20 – 25kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Mummoenergiaa!

Betty loulou on elänyt aikaisemmin, n. 5 vuotta sitten toisella eläinsuojalla Romaniassa. Tällöin aktiivimme olivat Romaniassa ja tapasivat tytön. Betty louloulle ei kuitenkaan ehditty silloin etsimään kotia, sillä eläinsuoja lopetti toimintansa ja suojalla olleet koirat ripoteltiin eri suojille ja tarhoille. Muutama vuosi sitten tapasimme Margaretan ja kävimme hänen eläinsuojallaan Bukarestissa. Yllätykseksi Betty loulou oli löytänyt tiensä juuri kyseiselle eläinsuojalle.

Vuonna 2018, kun Betty loulou tavattiin toisella eläinsuojalla oli tyttö kovin arka. Betty loulou juoksi karkuun, sekä pyrki piiloutumaan vieraan ihmisen nähdessään. Ei ollut toivoakaan, että tyttö olisi ottanut nameja kädestä, saatikka että olisi voinut koskea. Vielä vuonna 2021, kun tutustuimme Margaretaan oli Betty loulou ujo. Tyttö oli kuitenkin rohkaistunut huimasti viime näkemästä, mutta aristeli edelleen uusia ihmisiä.
Nyt viimeisimmällä vierailulla Margaretan eläinsuojalla toukokuussa 2023 päätimme, että on Betty louloun aika päästä adoptio-ohjelmaamme.

Betty loulou on kerännyt paljon rohkeutta. Tyttö uskaltaa hakea nameja kädestä, sekä antaa pienesti koskea. Syliin hyppijä tai kovin huomion kipeä Betty loulou ei ole. Tyttö ottaa kontaktia ihmiseen, on kiinnostunut ja innostunut, vaikkakin vielä vähän jännittää. Luonteeltaan Betty loulou on äärettömän kiltti. Tytöllä kyllä energiaa piisaa ja Betty loulousta saa varmasti kaverin vähän pidemmillekkin lenkeille. Tyttö hypähtelee innoissaan kun huomaa, että nameja tai ruokaa on tulossa tarjolle. Betty loulou asuu isossa koiralaumassa ja tulee hienosti kaikkien koirien kanssa toimeen.
Vaikka tapasimme Betty louloun nuorena ja tyttö pääsee adoptio-ohjelmaamme vasta nyt vuosia myöhemmin toivomme, että Betty loulou löytäisi itselleen sopivan kodin, jossa viettää loppuelämänsä. Tyttö on hyvässä kunnossa, eikä vanhuuden vaivat näytä vielä painavan laisinkaan! Koska Betty loulou on ollut aikaisemmin arka, uskomme että kotiutuminen tulee etenemään tytön kanssa hitaasti.

Etsimme Betty loulou kotia, jossa tyttö saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että tyttö sopeutuu toisen koiran kaveriksi, tai ainoaksi koiraksi. Betty loulouta ei adoptoida pienten lasten perheeseen.

Betty louloulla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Betty loulou ei osaa kävellä hihnassa, eikä olla sisäsiisti. Betty loulou ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Betty loulou, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.