Bonnie


Ikä: n.4v / s. 2019
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 21 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Saapunut tarhalle 8/2023

Bonnie, n. 4v & 21kg leikattu narttu

Bonnie on asunut pitkään Bukarestin lähistöllä kaduilla. Tyttö liikkui samoilla alueilla ja lähistöllä asuvat ihmiset ruokkivat Bonnieta. Vaikka Bonnie oli harmiton asukas kadulla, ei haukkunut tai häiriköinyt muita halusivat ihmiset Bonnien pois. Lähistöllä asunut nainen kuuli, että Bonniesta oli soitettu rankkureille. Nainen otti välittömästi aamulla Bonnien kotiinsa, jotta tyttö ei joudu julkiselle tarhalle. Nainen soitti Margaretalle ja pyysi apua. Samana iltana Bonnie matkusti Margaretan eläinsuojalle odottamaan oman kodin löytymistä. Bonnie vietti yhden päivän naisen asunnossa sisällä, jolloin tyttö nukkui sängyssä ja eli asunnossa sisällä kuin olisi aina siellä ollutkin. Nainen vei Bonnien myös lenkille ja tyttö kävelee hihnassa ongelmitta. Voisi luulla, että Bonniella on joskus ollut oma koti ja ihminen.

Margaretan eläinsuojalle Bonnie saapui heinäkuussa 2023. Eläinsuojalle saapuessa koirat käyvät eläinlääkärin rokotuksissa sekä tautitestauksissa. Tautitestissä kävi ilmi, että Bonnien anaplasma testi oli positiivinen. Anaplasma on nyt kuitenkin lääkitty ja Bonnie on valmis etsimään omaa kotiaan Suomesta.

Bonnie on iloinen hännän heluttaja, joka viihtyy ihmisen lähellä. Muiden koirien kanssa Bonnie viihtyy hyvin. Tyttö tykkää touhuta ja olla muiden koirien kanssa. Mikäli ihminen on saatavilla valitsee Bonnie mieluummin ihmisen kun toiset koirat. Bonnie on hyväluonteinen, kiltti ja innostunut mutta rauhallinen koira. Bonnie ei sähellä tai sekoile vaan hakee huomiota ihmiseltä toiset koirat huomioiden. Mikäli toinen koira komentaa Bonnieta on tyttö alistuvainen ja väistää mieluummin.

Vaikka Bonnie tulee toisten koirien kanssa toimeen uskomme tytön pärjäävän myös ainoana koirana. Kiltti ja leikkisä uroskoira olisi Bonnielle varmin valinta. Uskomme Bonnien sopeutuvan myös lapsiperheeseen.

Bonnielle on varattu paikka joulukuussa Suomeen saapuvasta autosta, mutta enään puuttuu se rakastava koti, mistä ei enään ikinä tule hylätyksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.