Cristel


Ikä: 1 – 2-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 4 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Cristelillä on todettu sydänmatotartunta, jonka hoidot on aloitettu. Palaamme Cristelin adoption pariin kun sydänmadosta on saatu negatiivinen testitulos

Cristel asuu Clarissan kanssa samassa häkissä, ja tyttö tuli myös yhdeksi onnekkaaksi valituksi 700 koiran seasta. Cristel on erittäin innokas, sosiaalinen ja onnellinen koira jolta puuttuu vain se loppuelämän koti. Tyttö tulee häkin portille häntää heiluttaen iloisesti vastaan kun ihminen ilmaantuu hänen näköpiiriin. Tyttö ei arastele vieraita ollenkaan, ja on valmis hyppäämään heti syliin, sekä seuraa sitä ihmistä kenellä on herkkupussi loputtomiin. Cristel vaikuttaa koiralle joka on helposti motivoitavissa nameilla, ja tämä helpottaa varmasti tytön kouluttamista

Cristel luovutetaan perheeseen joko ainoaksi koiraksi, tai kiltin ja leikkisän koirakaverin kaveriksi. Tyttö on niin sosiaalinen ja avoin, että luovutamme tytön myös isompien lapsien perheeseen, jossa ollaan valmistauduttu siihen, että rescuekoira ei ole välttämättä ikinä ennen nähnyt lapsia.

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pahimmillaan jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.