Dana


Ikä: 1,5 – vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 20 kg
Sijainti: MAP, Roman
ia

Dana, n. 1,5v leikattu narttu etsii KOTIA/KOTIHOITAJAA

Aktiivimme vierailivat Romaniassa 28.6-3.7.2023. Aktiivin kertomana:

”Saavuimme Giurgiun Magda’s Angels Place (MAP) tarhalle tutustuaksemme tarhan koiriin. Tapasimme siellä iloisen sisarusnelikon, joilla riittäisi rakkautta annettavaksi, kunhan sopiva koti löytyisi. Koirat pääsivät pihalle jaloittelemaan ja ne olivat ikionnellisia saadessaan uusia vieraita. Ensimmäisenä meitä vastaan juoksivat innostuneesti Dana sekä hänen siskonsa Darla, jotka olivatkin sisarusnelikon energisin kaksikko.

Dana on noin 1,5-vuotias keskikokoinen tyttö, ja painaa arviolta noin 20 kiloa. Dana on luonteeltaan hyvin iloinen, sosiaalinen ja energinen, eikä arastellut ihmisiä ollenkaan vierailumme aikana. Dana ei meinannut saada tarpeekseen silityksistä ja hakeutui toistuvasti seuraamme. Dana nauttii myös sisarustensa leikkimisestä, joten myös koirakaveri sopisi Danalle myös mainiosti. Dana etsii aktiivista kotia, jossa saisi myös paljon rakkautta osakseen.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuussa, jos vain se oma rakastava koti/kotihoitaja löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Dana, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kotikoiran saloihin.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.