Dina


Ikä: n. 10 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 8 kg
Sijainti: Ramonan tarha, Romania

Dina on pelastettu sisarustensa ja emon kanssa julkiselta tarhalta aivan pienenä pentuna, ja jatkanut matkaansa Ramonan eläinsuojalle. Tyttö on kasvanut sisarustensa kanssa tarhalla kaikki yhdessä. Dina tulee toimeen hienosti kaikkien kanssa, ja on kiltti sekä ystävällinen ihmisen kanssa, vaikkakin uudet ihmiset saa tytön vielä ujoksi. Videon lailla tyttö nauttii rapsutuksista, vaikka hihanssa olo onkin vielä hieman jännittävää.
Päivät Dina viettää tarhalla normaalin pennun tavoin; leikkien, nukkuen, syöden ja juoden. Ja tietenkin aina ihmisen nähdessä rapsutuksia ja huomiota saaden. Pentuja käytetään myös ajan salliessa hihnassa pihalla.

Tytölle etsitään perus aktiivista kotia, missä ollaan valmiita pennun tuomiin haasteisiin, ja perheellä on aito halu kouluttaa koirasta rakastettu perheenjäsen.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan toukokuun lopulla jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Pentu painaa nyt n. 8 – 10 kg ja siitä oletetaan kasvavan max. 15 kg. Dina tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen Suomessa.

Dinalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaasana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Dina ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Dina, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.