Kiara


Ikä: 2,5 -vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: 15 kg
Sijainti: Helsinki, Suomi

Ihana Kiara tyttö etsii uutta kotia Helsingissä kerrostalossa.
Kiara matkusti Suomeen omaan perheeseen reilu kaksi vuotta sitten. Nykyisessä perheessä asustaa pieniä lapsia ja on kova häly sekä meteli.

Omistajan kertomana tytöstä:
”Kiara kokee jatkuvan melun sekä lasten äkkinäiset liikkeet ahdistavina ja hän on tällä hetkellä hyvin stressaantunut. Kiara on vieraita ihmisiä ja lapsia kohtaan edelleen melko arka ja säikky. Stressaavissa ja pelottavissa tilanteissa Kiara on purrut perheen lapsia sekä lasten kavereita.
Kiara on erittäin liimautunut perheen äitiin ja hakee hänestä turvaa pelottavissa tilanteissa. Usein Kiara piiloutuu äidin selän taakse kun lapset ovat kotona.

Kotona Kiara ei tee tuhoja ja on sisäsiisti. Jonkun verran saattaa haukkua rapusta kuuluville äänille mutta tämä ei ole nykyisessä kodissa ollut ongelma. Päivisin Kiara viihtyy myös omissa oloissaan ja rapsutuksia tulee hakemaan, kun siltä tuntuu. Kiara tulee toimeen muiden koirien kanssa lenkillä sekä koirapuistossa mutta omasta kodistaan on hyvin reviiritietoinen ja tästä syystä hänelle etsitään kotia ainoana koirana.

Lenkillä Kiara saattaa säikähtää ohimeneviä pyöriä ja yrittää hyökätä tätä kohti. Ulkona Kiara saattaa muutenkin pelästyä erilaisia ääniä ja haluaa silloin takaisin kotiin. Vesisateella jähmettyy usein myös paikoilleen.

Omalle ihmiselle Kiara on rakastava ja lojaali koira. Paras koti Kiaralle olisi rauhallinen aikuinen, kehen tämä ihana tyttö saa pelottavina hetkiä turvautua ja luottaa.”

Kiara on n. 2,5 vuotias ja painaa 15 kg. Kiara on steriloitu.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.