Liinu


Ikä: n. 4-vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 5 kg
Sijainti: MAP, Romania
Saapunut tarhalle: kevät/
2023

Liinulla on todettu sydänmatotartunta, jonka hoidot on aloitettu. Palaamme Liinun adoption pariin kun sydänmadosta on saatu negatiivinen testitulos

Liinu on 5 pennun emo, joka on otettu turvaan omakotitalon pihasta. Emo oli pelastettaessa laihassa kunnossa, sillä se ei saanut kunnolla ruokaa ja viimeisetkin energiat meni vastasyntyneiden pentujen imettämiseen.

Nyt Liinu ja pennut ovat keränneet voimia tarhalla, pennuista jokainen selvisi ja emo on saanut kunnon ravinnon ansiosta lihaa luidensa päälle ja energiaa. Nyt on Liinun aika etsiä omaa loppuelämän kotia.

Tyttö on erittäin ihmisrakas sekä luottavainen myös vieraiden ihmisten suhteen. Liinu on iloinen ja energinen touhottaja joka on hoitanut pentunsa hienosti.

Liinulla on niin kutsuttu ”Cherry-eye”, joka operoidaan ensi viikolla pois. Liinun alahampaat ovat myös hieman erikoiset, ja sillä on alapurenta, mutta tämä ei haittaa tytön elämää tai syömistä, eikä alahampaat hierrä kitalakeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.