Luna – minut on varattu!

Luna on noin 30kg, 4-5v, leikkaamaton narttu (tulee leikattuna Suomeen).

Aktiivimme tapasivat Lunan Romaniassa lokakuussa 2022. Luna asuu tällä hetkellä kerrostalossa, keskellä normaalia. Margaretan eläinsuoja on täynnä, mutta he eivät pystyneet jättämään Lunaa. Luna löydettiin keskeltä kylää, joka sijaitsee kaukana Bukarestista. Luna muutti Margaretan ystävän luo ja etsii nyt omaa kotiaan Suomesta.

Luna yllätti meidät kaikki. Hän osaa kävellä hihnassa hienosti, eikä välitä ympärillä olevasta hulinasta. Lunalta sujuu autoilu mutkattomasti. Myöskään yksin kotona oleminen ei tuote hänelle haasteita, Luna nukkuu rauhallisena. Tällä hetkellä Luna asuu kerrostalossa muiden koirien ja kissojen kanssa. Uusiin ihmisiin Luna suhtautuu välinpitämättömästi, mutta ottaa mieluusti paijauksia vastaan.

Lunan uskotaan pärjäävän hienosti ainoana koirana, mutta hän tulee myös muiden koirien kanssa hienosti toimeen. Luna etsitään kotia, jossa hän saa loputtomasti huomiota ja rakkautta🤍

Luna on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma koti löytyisi, jossa ei joutuisi tulla enää koskaan hylätyksi.

Vaikka Lunalla on sujunut kotikoirana oleminen hienosti, emme voi tietää miten ympäristön muutos vaikuttaa hänen toimintatapoihinsa. Luna ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Luna, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.