Marisol


Ikä: s. 12/19
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 15-17kg
Sijainti: MAP koiratarha, Romania
Saapunut tarhalle: Kesällä 2023

Järjestömme jäsenet tapasivat Marisolin ensimmäisen kerran toukokuussa 2023, kun Marisolin häkkikaveri julkisella. tarhalla päätyi adoptio-ohjelmaalle. Marisolin oli tarkoitus myös tulla Suomeen elokuussa 2023, mutta harmiksemme kukaan ei halunnut adoptoida tätä kaunista ja erittäin tasapainoista tyttöä. Marisol muutti tarhakaverinsa Maisan kanssa julkiselta tarhalta pois kesällä 2023 Magdan tarhalle ja elokuussa tiet erkanivat Maisan kanssa, sillä hänen matka alkoi kohti Suomea ja Marisolin jatkui Romaniassa.

Marisol on erittäin ihmisrakas, rauhallinen, tasapainoinen ja sosiaalinen koira joka tulee toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin koirien. Marisol jahtaa tarhalla kovaa vauhtia rottia, joten tytöllä vaikuttaa olevan jonkinlaista riistaviettiä ja tästä syystä emme luovuta koiraa kissaperheeseen.
Marisol etsii kotia joko ainoana koirana tai kiltin ja rauhallisen koirakaverin seurana. Tyttö on todella itsenäinen koira eikä tarhalla tukeudu muihin koiriin ja välillä ihmisenkin vierailun aikana menee sivummalle makoilemaan tai touhuamaan omia, kunhan on rapsutukset ensiksi kerjätty. Marisol voidaan luovuttaa myös isompien lapsien perheeseen, missä lapset osaavat olla koiran kanssa ja antaa tytölle sen tarvitsemaa tilaa ja aikaa tulla itse tutustumaan.

Jos oikein hyvin käy ja Marisol löytää oman loppuelämän kodin, on hän valmis matkustamaan 9.12. Woffan vuoden viimeisellä kuljetuksella Suomeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.