Martta

Martta on arviolta hieman yli vuoden ikäinen hyvin suloinen ja eläväinen tyttö. Painoa Martalla on 25kg ja on keskikokoinen. Passin mukaan 1-vuotis synttäreitä juhlittiin 20.11.2022. Martta saapui Suomeen 17.3.2022 ja on siitä asti asustellut omakotitalossa Pirkkalassa, jossa on toinen saman kokoinen koira kaverina ja malliesimerkkinä. Martta on saanutkin perheen toiselta koiralta paljon tukea, turvaa ja käytännön vinkkejä. Yksinolot sujuvat hienosti ja tarpeet tehdään aina ulos. Martalle etsitään kotia omakotitalosta rauhalliselta alueelta, jossa ei ole pieniä lapsia, koska ne vielä jännittää. Pihaa tulisi olla, jossa on tilaa temmeltää ja toinen koira kaverina olisi Martalle ihanteellinen ympäristö viettää loppuelämä.

Martta on nuoren koiran tavoin leikkisä ja utelias. Se on aina siellä missä oman perheen ihmiset on. Martta on luonteeltaan todella energinen, rakastaa läheisyyttä ja muita koiria. Martta on vielä hyvin epävarma ja arka tietyissä tilanteissa. Varsinkin tuntemattomia miehiä ja lapsia kohtaan. Epävarmuus ilmenee hieman pelokkaalla haukunnalla, mutta luottoihmisen ilmestyttyä lähelle tilanne rauhoittuu nopeastikin. Toivomme uudelta kodilta kärsivällisyyttä ja lempeyttä auttaa Marttaa luottamaan uusiin ihmisiin. Hihnalenkeillä Martta kulkee todella reippaasti, koska vierellä on alusta asti ollut perheen toinen koira, joka on Martalle iso tuki ja turva sekä ennen kaikkea esikuva. Kotona ja ulkona Martta leikkii oikein reippaasti perheen toisen koiran kanssa ja aina ei tarvitse olla edes karvaista leikkikaveria, jotta saadaan leikit aikaan.

Martta on herkkä, touhukas ja kerrassaan aivan ihana nuori neiti. Seuraavaksi Martta kertoo hieman itsestään omin sanoin:

” Rakastan olla luonnossa ja kävinkin kesällä kiertämässä reippaana tyttönä Karhunkierroksen 82km sekä olin 5 yötä teltassa ja tämä onkin parhaimpia muistoja menneeltä kesältä. Minusta saa tunnollisen patikointikaverin, enkä jää kakkoseksi mäkijuoksuissa. Heikkouteni on pallot ja se onkin parasta, kun niitä heitellään minulle omassa pihassa. Koiranherkkujen lisäksi tykkään myös hieman erikoisemmista makupaloista, joita ovat banaani ja porkkana. Uusimpana harrastuksena olen alkanut keräilemään muovipulloja kotimme pullokorista ja välillä niitä sitten löytyykin mitä erikoisimmista paikoista jyrsittynä. Rakastan myös möngertää aamuisin ja vähän muulloinkin lempi-ihmiseeni kiinni. Lempipaikkani nykyisessä kodissa on meidän, tai siis minun sohva, joka takaa minulle erittäin laajan naapuruston seurantaympäristön makoisten yöunien lisäksi.

Ps. Turkkini on ihan yhtä silkkinen ja pehmeä miltä se kuvissakin näyttää. 😊 ”

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.