Mimosa

Mimosa s. 11/2021, leikkaamaton narttu.

Uusia kuulumisia Mimosalta, tammikuu 2023.
”Moi kaikki, Mä olen Mimosa, lempinimeltäni Miimu!Oon ollut miltei vuoden kotihoidossa, joten alan jo olla kotiasumisen konkari. Viime vuoden loppu puolella siirryin kotihoitoon uuteen paikkaan, itsestäni riippumattomista syistä. Kotihoitopaikkani sijaitsee maaseudun rauhassa, ja täällä mä pääsenkin spurttailemaan vapaana niin paljon kun haluan koirakaverien kanssa.

Alussa mua vähän jännitti kaikki uudet asiat, ja vietinkin aikaa keittiönpöydän alla tarkkaillen. Mutta nopeasti ymmärsin että muut koirat, ja ihmiset on täällä tutustumisen arvoisia, ja sit mä lähdin tutkimaan ympäristöä.

Mähän oon siis tosi ihmisrakas, ja seurailen sitä omaa ihmistä kyllä kaikkialle. Mutta myös tykkään omasta rauhasta ja onkin tärkeää että mulla on se oma paikka mihin mä voin rauhottua. Mun yks lempipaikka on sohva, ja rakastan pötkötellä siinä, ja varsinkin jos pääsen kainaloon.

Täällä maalla on myös mulla kissakaveri jonka kuulemma oon kohdannut tosi rauhallisesti, lisäksi 7 koira kamua joiden kanssa tuun hyvin toimeen. Porukassa tykkään leikkiä, mutta riita tilanteissa mä väistän sivuun. Mua vähän jännittää jäädä kotiin täysin yksin, ja sillon mulla on ilmennyt haukkumista. Oon kuullut että sitä kutsutaan eroahdistukseksi.

Musta olis super ihanaa löytää mun loppu elämän koti. Ota pliis yhteyttä näihin woffan tyyppeihin niin ne kertoo lisää!
Terkuin: Miimu”


Mimosa painaa nyt n. 25kg ja sille etsitään kotia omakotitalosta/rivitalosta omalla pihalla, missä on kiltti ja leikkisä koirakaveri odottamassa, tai vaihtoehtoisesti omistajalla on paljon aikaa olla kotona ja opettaa tyttö rauhallisesti olemaan yksin. Nykyään Mimosa reagoi yksin oloon ulvomalla, mutta tavaroiden tuhoaminen on loppunut. Jos tytölle jättää esim luun purtavaksi, jää koira joskus kotiin jopa täysin hiljaa, eikä ulvo/hauku perään.
Mimosa on käynyt eläinlääkärissä kuvauksissa, ja sen luusto on täysin terve.

Mimosan aiemmat kuulumiset kotihoidosta.
Mimosa on ollut kotihoidossa jo keväästä lähtien, ja seuraavaksi kotihoitajan kertomana tytöstä.

”Mimosa on aivan ihana pentu joka tykkää käpertyä kainaloon. Mimosa on leikkisä ja utelias vaikkakin uudet tilanteet, miehet ja koirat jännittää vielä. Mimosa ei viihdy yksinään ja seuraa aina ihmisiä tai koirakavereita ja on kaikessa kodin askareissa apuna. Lenkit Mimolla sujuu hienosti ja osaa pyytää ulos jos tulee hätä. Mimosa tykkää kantaa tavaroita haluamiinsa paikkoihin, erityisesti isoja vilttejä ja omia petejä, sekä tietysti leluja. Uskoisin, että Mimosta tulee rohkea koira ajankuluessa.”

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.