Mogli


Ikä: Synt. n. 8/2022
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 15 kg
Sijainti: Romania
Saapunut tarhalle: 12/2022

Suloinen Mogli odottaa edelleenkin oman kodin löytymistä. Mogli on löydetty viime vuoden loppupuolella ”koirien kaatopaikalta”. Romaniassa tämä ympäristö tunnetaan paikkana, jonne koiria viedään ja hylätään. Joka päivä uusia koiria ilmestyy, mutta samalla osa niistä katoaa. Selviytymismahdollisuudet ovat pienet… Moglin onneksi ihana eläinsuojelijamme Margareta otti hänet turvaan suojalleen.

Mogli on vielä ujo. Ihmisten eleet, liikkeet ja äänet kiinnostavat kovasti. Moglille vieraan ihmisen kosketus on jännittävää, mutta poika uskaltautuu hakemaan nameja kädestä. Mogli antaa tutun ihmisen koskea, mutta ei vielä osaa nauttia ihmisen antamista silityksistä. Laumaeläminen sujuu ongelmitta. Tarhalla Mogli tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Mogli vaikuttaa kokonaisuudessaan rauhalliselta ja tasapainoiselta koiralta. Pentumaisia tapoja sillä on paljon, mutta tarhalla se ei ole näyttäytynyt kovinkaan energiseksi leikkijäksi.

Etsimme Moglille kotia, missä sillä olisi tukena kiltti ja reipas koirakaveri. Mogli tulee tarvitsemaan toisen koiran antamaa tukea rohkaistuakseen kotikoiran tavoille. Ujon kuoren alla voi odottaa sosiaalinen ja reipas koira, mutta tulevan kodin on osattava antaa aikaa. Moglin kohdalla täytyy ymmärtää olla kärsivällinen ja edetä koiran ehdoilla.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.