Murphy – Minut on varattu!

Murphy
Ikä: n. 4-vuotias
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 25 – 30 kg
Sijainti: Romania

Murphy on 1/2019 syntynyt leikattu uros.

Epäonnen poika Murphy… Pojalla oli Woffan edelliseen kuljetukseen paikka, ja Suomessa piti odottaa loppuelämän koti. Elettiin edeltävää iltaa ennen kuin pojan matkan olisi ollut tarkoitus alkaa, kun yhteyshenkilön puhelimeen kilahti viesti, ja pojan adoptio peruuntui… Murphy oli tarhalla valmisteltu täysin, se jopa pestiin ja kynnet leikattiin, sekä sen kanssa treenattiin säännöllisesti hihnakävelyä viikkoja ennen matkaa. Poika sai myös tautitesteistä puhtaat paperit ja oli valmis kotiin. Murphy, kuten Woffan jäsenetkin joutuivat pettymään ihmisten turhiin lupauksiin, ja huomaamaan että edes 12h ennen matkustuksen alkamista voi vielä käydä näin. Onneksi peli ei ole vielä menetetty, ja poika etsii nyt uutta kotia toukokuun alun kuljetukseen.

Murphy on löydetty toisen koiran kanssa haahuilemasta Romanian maaseudulta kohta 2 vuotta sitten. Murphy käyttäytyy avoimesti uusia ihmisiä kohtaan. Huomio, silitykset, namit ja ruoka kuuluvat tämän tyypin lempi asioihin. Huomion keskipisteenä oleminen on pojalle mieluista, mutta sen jakaminen toisen koiran kanssa ei ole ongelma.

Murphy painaa n. 25 – 30kg, mutta pojalla on pikkuisen ylimääräistä painoa. Herkut kun maistuvat, mutta tarhalla liikunta jää kuitenkin vähäiseksi.

Murphylle etsitään kotia koiraystävän kanssa tai ilman. Asumismuodolla ei ole merkitystä, kunhan Murphy saa tarvittavan määrän liikuntaa ja sen myötä itsensä parempaan kuntoon.

Murphyllä ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Murphy ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Murphy, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.