Nico

Nico on iso, n. 30kg / 65cm lempeä jättiläinen. Aktiivimme ovat tavanneet Nicon useamman kerran Margaretan eläinsuojalla, ja jokaisella tapaamisella Nico on jo rohkeampi kun edellisellä. Nico on kiinnostunut ihmisistä, nameja hakee mieluusti ja antaa vähän silitellä. Toisten koirien kanssa poika tulee hienosti toimeen, ilman mitään ongelmia.

Tuttujen ihmisten Nico antaa silittää ja koskea. Poika ottaa paljon tukea toisista koirista. Mikäli Nico joutuu huomion keskipisteeksi väistää poika mieluusti takavasemmalle ja antaa muille koirille tilaa. Nico on motivoitavissa ruoalla ja namitarjoilun alkaessa poika kerää itseensä rohkeutta, jotta ei jää ilman herkkuja. Poika on leikkisä nuori koira, joka käyttää aikansa tarhalla leikkien ja juoksennellen.

Nico on löydetty muutaman kuukauden ikäisenä pellolta, 3 sisarensa kanssa. Sisarukset Jonas ja Hope ovat jo Suomessa omissa kodeissa, mutta Nico ja Trudi odottelevat edelleen Romaniassa oman kodin löytymistä.

Nicolle etsitään kotia omakotitalosta, jossa on oma piha. Perheeltä odotetaan ymmärrystä ujon koiran kotiuttamisessa. Nicoa ei adoptoida pienten lasten perheeseen.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.