RockyIkä: s. 2021
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 20-25kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Rocky keskikoinen, n. 20-25kg & n. 2v kastroitu uros.

Aktiivimme vierailivat Romaniassa 28.6-3.7.2023. ja tapasivat pojan ensimmäisen kerran.
Aktiivin kertomana:

”Saavuimme Gourgiun julkiselle tarhalle ja saimme vaikean tehtävän valita noin 700 koiran joukosta sopivia koiria adoptio-ohjelmaamme.

Rocky kiinnitti huomiomme kun saavuimme häkille, jossa hän asui usean koirakaverinsa kanssa. Rocky odotti kahdella jalalla seisoen vastassa etutassut häkin ovea vasten ja heilutti häntää iloisesti kun menimme avaamaan häkin ovea.

Rocky tuli iloisena tervehtimään meitä kun tulimme sisään häkkiin eikä vaikuttanut arastavan ollenkaan, vaikka olimmekin hänelle täysin uusia ihmisiä. Kuten kuvistakin varmasti välittyy, Rocky on utelias ja ystävällinen, sekä tuli hyvin toimeen häkkitovereidensa kanssa. Rocky nauttii rapsutuksista ja haluaa olla ihmisten lähellä. Rocky olisi ikionnellinen jos löytäisi itselleen oman perheen, joka voisi tarjota rakkautta ja rapsuja loppuelämän ajaksi. Koirakaverikin sopisi Rockylle varmasti hyvin.”

Rocky etsii perhettä, jossa pääsee touhuamaan yhdessä ihmisten kanssa. Rocky innostuu varmasti monenlaisesta tekemisestä yhdessä omistajan kanssa. Rocky odottaa perhettä, jossa on luvassa paljon huomiota, hellyyttä ja rakkautta. Uskomme Rockyn sopeutuvan myös rauhallisten, isompien lapsien perheeseen.

Jos Rocky saa maailman parhaan joululahjan, eli oman loppuelämän kodin, on poika valmis matkustamaan joulukuun kuljetuksella Suomeen. Kodin löydyttyä poika siirtyy yhteistyötarhallemme MAPiin odottamaan adoptiota.

Julkisen tarhan koirat elävät stressaavassa elinympäristössä. Tarhaolosuhteet ahdistavat varmasti koiria – tarhalla on meluista, talvisin on kylmä ja häkkitovereiden kanssa saattaa tulla erimielisyyksiä, sillä tilaa on liian vähän. Julkiselta tarhalta tulevien koirien kohdalla on tärkeä tiedostaa, että koiran käytös voi muuttua Suomeen tullessa. Tarhalla sosiaalinen ja reipas koira voi kotiuduttuaan olla pelokas. Tarhan nurkassa kyhjöttävä, surumielinen koira puolestaan voi olla kotona touhukas ja utelias.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.