Rose


Ikä: synt. arviolta 1/2023
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 20 kg
Sijainti: Margaretam eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle: 2/2023


Rose löydettiin siskonsa Maryn kanssa Bukarestin ulkopuolelta kadulta helmikuun 2023 alussa. Rose oli erittäin huonossa kunnossa Margaretan eläinsuojalle saapuessaan ja ensimmäiset viikot pelkäsimme, että selviytyykö tyttö vai menetämmekö hänet. Rosella oli parvovirus, joka on pennuille erittäin vaarallinen. Rose saatiin onneksi hoidettua kuntoon ja nyt tyttö on terve ja valmis muuttamaan omaan kotiin.

Rose on rauhallinen ja ujonpuoleinen, joka mieluusti seuraa ensin muiden touhuja sivulta ennen mukaan menoa. Tyttö jännittää vielä uusia ihmisiä ja seuraa mielummin tilannetta etäämmältä kun tekee tuttavuutta. Rose asuu yhdessä muiden koirien kanssa ilman ongelmia. Oletamme, että Rosesta kasvaa 25 – 30kg koira.

Etsimme Roselle kotia, jossa tyttö saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Ujohkon luonteen puolesta Rose hyötyisi reippaan koirakaverin seurasta. Rosea ei adoptoida lapsiperheeseen, tai kaupungin sykkeeseen

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.