Sabina & Safi
Ikä: s. 2022
Sukupu
oli: Nartut, steriloidut
Koko: n. 10 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Giurgiun julkisen tarhan rautaisten porttien takana, alkoi kahden pienen tyttökoiran tarina. Se on tarina rakkaudesta ja toivosta, mutta sen juuret ulottuvat surulliseen hylätyksi tulemisen hetkeen.
Sabina (vasemmalla) ja Safi (oikealla), jotka ovat aivan kuin kaksi sielunsisarta, ovat ilmeisesti eläneet kotikoirina ennen kuin heidät heitettiin Giurgiun kadulle selviytymään. Vaikka kadulle hylkääminen on koiralle järkyttävä kokemus, eivät he ole antaneet sen määritellä itseään. Siitä huolimatta, he rakastavat ihmisiä enemmän kuin mitään.

Kun ihminen kävelee heidän tarhansa ohitse, tytöt hyppivät ilosta. Silmät säihkyvät onnesta, ja hännät heiluvat niin paljon että koko koira ei meinaa pysyä paikallaan. Heillä on kyky rakastaa ehdoitta, suukottamalla ja syliin pyrkimällä jokaista, joka antaa heille edes huomiota. Heidän sydämensä ovat täynnä rakkautta, ja he haluavat viettää jokaisen hetken ihmisten lähellä. He ovat kaksi pientä aurinkoa, jotka ovat olosuhteisiin nähden erittäin onnellisia. Heiltä kuitenkin puuttuu oma koti, missä rakastaa juuri sitä omaa ihmistä.

Tarhalla Sabina ja Safi tulevat toimeen häkkikavereidensa kanssa hienosti. Heille etsitään kotia joko yhdessä tai erikseen. Tytöt ovat aktiivisia, ja tulevalta kodilta toivotaankin aktiivisuutta touhuta heidän kanssaan. He sopeutuisivat varmasti myös kerrostaloon, kunhan he saavat riittävästi ulkoilua ja energian purkamista. Kaksikko ei tarhalla hauku turhia, mutta yhtyy kyllä muiden koirien lailla haukkukuoroo, jos vain jotain poikkeavaa tarhalla tapahtuu, mutta fiksuissa rajoissa.

Olisiko sinulla loppuelämän koti näille kahdelle rakastavalle ja uskolliselle koiratytölle?

Sabina ja Safi ovat vasta 1,5-2 vuotiaita ja painoa heillä on n. 10 kg. Heidän tarinansa odottaa onnellista loppua.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.