Tatu


Ikä: n. 4-vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 4 kg
Sijainti: MAP, Romania

Tatulla on todettu sydänmatotartunta, jonka hoidot on aloitettu. Palaamme Tatun adoption pariin kun sydänmadosta on saatu negatiivinen testitulos

Tatu on löydetty tuttuun tapaan hylättynä kadulta, josta matka jatkui kohti MAP-yhteistyötarhaamme. Poika asuu tarhalla yhdessä 4kk vanhan tyttöpennun kanssa, ja yhteiselo sujuu hienosti. Tatun tulevassa kodissa voisikin olla rauhallinen ja kiltti narttu vastassa, mutta poika on sen verran itsenäinen että pärjää myös varmasti perheen ainoana silmäteränä.

Tatu on tarhalla rauhallinen, kiltti ja iloinen touhottaja joka nauttii ihmisen huomiosta, ja voisikin olla rapsuteltavana pitkään. Pojalle etsitään perus aktiivista kotia, missä ollaan valmiita koiran tuomiin haasteisiin, ja perheellä on aito halu kouluttaa pojasta rakastettu kotikoira.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuussa, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Tatun historiaa emme tiedä, joten sillä ei välttämättä ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Tatu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Tatu, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.