Trudi

Trudi
Ikä: Synt. n. 1/2022
Sukupuoli: Narttu, leikattu
Koko: n. 20 kg
Sijainti: Romania

Trudi on löydetty muutaman kuukauden ikäisenä pellolta, 3 sisarensa kanssa. Sisarukset Jonas ja Hope ovat jo Suomessa omissa kodeissaan, mutta Trudi ja Nico odottavat vielä omaa vuoroaan Romaniassa. Tytön historiaa emme tiedä, mutta sen tiedämme, että tästä tytöstä ei energiaa puutu. 

Trudi rakastaa temmeltää kavereiden kanssa pihalla, puuhastella omia ja tutkia paikkoja. Ihmisiin Trudi suhtautuu iloisesti ja antaa hienosti käsitellä, mutta koirakaverit ja niiden kanssa leikkiminen vievät useasti voiton ihmisen huomiolta. Trudista on tullut hyvin reipas ja rohkea vieraiden ihmisten kanssa. Tyttö tulee mieluusti rapsutettavaksi, rakastaa herkkuja ja huomiota. 

Trudi on raskas rakenteinen, lyhyillä jaloilla varustettu koira. Tytön etujalat on kasvuhäiriö, jonka johdosta ne ovat kääntyneet. Tämän vuoksi Trudi adoptoidaan omaan kotiin erityisadoptiona. 

Trudi sopii toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Kaikista aktiivisimpaan perheeseen Trudi ei rakenteensa puolesta sovi. 

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. 

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.