Turre


Ikä: n. 9 kk
Sukupu
oli: Uros
Koko: n. 8 kg
Sijainti: Romania

Turre on löydetty pentuna kadulta ja asuu nyt kotihoitajan luona Romaniassa. Poika on hyväluonteinen ja energinen pentu joka rakastaa leikkiä pihalla muiden koirien kanssa, ja kissat ovat myös täysin hyväksyttäviä Turren mielestä. Hän ei jahtaa eikä muutenkaan noteeraa kissoista mitään!
Turrella on turkki mikä vaatii hoitoa ja selvittelyä, ja kotihoitaja sanoikin että siitä yritetään pitää mahdollisumman hyvää huolta, mutta poika leikkii pihalla päivät ja möyrii maassa joten takuttomana pito on hieman haasteellista.

Turre tulee isossa laumassa toimeen kaikkien kanssa, mutta aidan toisella puolella oleville isommille koirille on välillä haukuttava. Poika on kova käyttämään pihalla ja leikeissä ääntänsä, joten Turre sijoitetaan vain omakoti/rivitaloon, missä ei haittaa vaikka välillä pihapiirin tapahtumat ilmotetaankin äänellä. Tulevassa kodissa voisi olla leikkisä koirakaveri vastassa, mutta Turre sopeutuu varmasti myös yksin asumiseen perheeseen, jossa saa tavata paljon koirakavereita ja pidettyä koirasosiaalisen käytöksensä yllä yhtä hyvänä kuin nyt.

Turre on laumassa se energinen pentu joka videoiden lailla härnää muita leikkimään, mutta osaa myös leikeissä alistua, mutta Turren kaverina ei varmaankaan pärjää koira jolla on lyhyt pinna, sillä tämä pentu rakastaa kyöhnätä toisessa kiinni ja härkkiä kaveria pentumaiseen tapaan.

Kotihoitajan luona Turre ulkoilee isolla aidatulla pihalla, eikä ole tottunut valjaisiin tai muutenkaan lenkitykseen, joten tämä kaikki on tulevan kodin aloitettava rauhassa koiran ehdoilla. Tuleva perhe ei saa olettaa koiralta mitään kotikoiran taitoja!

Jos käy niin hyvin, että Turre löytää loppuelämän perheen, on poika valmis matkustamaan elokuussa. Hän tulee myös niin nuorena Suomeen, että pentua ei kastroida vielä Romaniassa, joten adoptoija sitoutuu leikkauttamaan pojan Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.