Wendy

Wendy, syntynyt arviolta 6/2020, n. 18kg leikattu narttu.

Heinäkuussa 2020 pellolta, läheltä Bukarestia löytyi pieni pentu. Pentu oli nälissään ja hyvin arka. Pentu pelastettiin ja vietiin Margaretan eläinsuojalle. Sillä hetkellä pieni nälkäinen pentu sai itselleen nimen; Wendy.

Wendystä ei ole kasvanut rohkea ja reipas, mutta Wendy on jo parempi. Päivä päivältä tyttö yrittää olla hitusen parempi versio itsestään, kun edellisenä päivänä. Vielä loppuvuodesta 2022 Wendy oli liian arka, että olisimme voineet ottaa tytön adoptio-ohjelmaan.

Wendy on kerännyt itseensä rohkeutta. Tyttö on vieläkin ujo vieraiden ihmisten kanssa, mutta uskaltaa koirakaverien tuella tulla hakemaan nameja kädestä, sekä haistelemaan. Wendy antaa vähän koskea, mutta ei ole sylikoira.

Romanialainen koirankouluttaja on tehnyt Wendyn kanssa paljon töitä. Wendyn kanssa on harjoiteltu käsittelyä, hihnassa kulkemista, sekä autoilua. Mutta tärkeimpänä: luottamuksen rakentamista.
Wendy tulee hienosti muiden koirien kanssa toimeen, niin urosten kun narttujen. Tarhalla Wendy ei ole pitänyt ruokaa tai nameja resurssina, vaan antaa hienosti toisille koirille tilaa ja odottaa omaa vuoroaan.

Wendy rakastaa muita koiria ja hänelle etsitäänkin rauhallista kotia missä olisi rohkeampi koirakaveri seurana. Wendyssä on saksanpaimenkoiraa, ja tulevalta kodilta toivotaan kokemusta kyseisestä rodusta. Wendyä ei adoptoida lapsiperheeseen.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.