Max

Max
Ikä: s. 10/2021
Sukupuoli: Uros, leikattu
Koko: n. 30kg
Sijainti: Salo

MAX ON SAAPUNUT SUOMEEN KOTIHOITOON 18.6. JA PÄIVITTELEMME HÄNEN TIETOJA KUNHAN KODIN ETSINTÄ SUOMESTA KÄSIN ALKAA!

Aktiivimme tapasivat Maxin ensimmäisen kerran Giurgiun julkisella tarhalla tammikuussa 2023. Poika on saapunut tarhalle elokuussa 2022. Max oli löydetty hautausmaalta haahuilemasta. Giurgiun julkisella tarhalla vapaaehtoistyötä tekevä nuori on tehnyt Maxin kanssa paljon töitä. Hän on käynyt viettämässä aikaa Maxin häkissä ja sosialistanut poikaa.

Tarhan pitäjä kertoi Maxin olevan puhdasrotuinen belgianpaimenkoira malinois ja uskommekin pojan olevan ainakin osittain tätä rotua. Max on oletettavasti hylätty kadulle, sillä poika oli löydettäessä shokissa.

Luonteeltaan poika on äärettömän kiltti. Max suhtautuu vieraisiin ihmisiin ja muihin koiriin erittäin avoimesti ja innokkaasti. Max pitää ihmisen huomiosta ja onkin mieluusti hakemassa rapsutuksia. Vapaaehtoisen nuoren tekemän työn ansioista Max antaa käsitellä itseään hienosti. Max on nykyään todella energinen ja elämää täysillä rakastava koira, joka ilahtuu vieraista ihmisistä erittäin paljon. Max ei ole laisinkaan enään ujo tai arka ja hänet voidaan adoptoida myös isompien lapsien perheeseen. Max ei tiedosta kokoaan ja saattaa vauhdilla ja innokkuudellaan kaataa pienemmät lapset kumoon.

Etsimme Maxille kotia, jossa poika saa tarvitsemansa ajan uuden elämän totutteluun. Uskomme, että Max sopeutuu toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Pojalle etsitään kotia rauhalliselta alueelta omakotitalosta tai rivitalosta, jossa on oma piha.

Aktiiviemme kertomana 10.3.-24 kuulumisia: ”Näimme maxin uudella mapilla. Poika otti meidät vastaan iloisesti hyppien. Energiaa on vaikka muille jakaa. Maxille olisi tärkeää löytyä koti jossa on kokemus malinois rodusta. Maxista saa aktiivisen perheenjäsenen❤”

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.