Ajankohtaista

Tiedote 21.3.2021

HUOMIO kaikki Woffalaiset!Jokainen Woffan kautta adoptoitu koira voidaan rekisteröidä nyt Turvasiru.fi -palveluun yhdistyksen kustannuksella, tärkeän lisäturvan saamiseksi! Turvasirun avulla kadonnut/karannut koira voidaan tunnistaa ja saada takaisin kotiin. Jos koiran sirua ei ole rekisteröity mihinkään järjestelmään, sirun lukemisesta ei ole apua, koska omistajan tietoja ei löydy mistään.

Tässä apuun tulee Turvasiru -järjestelmä Lisää tietoa: https://www.turvasiru.fi/

Tarvitsemamme tiedot:

– Adoptoijan/omistajan nimi ja osoite, puhelinnumero ja s-posti- Koiran passin mukainen nimi sekä kutsumanimi, jos se on eri, sekä sirun numero, sukupuoli ja syntymäaika. Kerro myös koiran väri sekä silmien väri, jos se on tavallisesta poikkeava, sekä halutessasi passin numero ja myöntämispäivä.

– Lähetä nämä tiedot s-postilla merja.tina@woffa.fi ja kopioi woffa@woffa.fi. Lähettämällä tiedot annat Turvasirulle ja meille luvan prosessoida ja säilyttää tietosi järjestelmässä.

– Jatkossa muistathan ilmoittaa meille myös osoitteen tai puhelinnumeron muutoksista.Kiitos ja ihania ja turvallisia kevätpäiviä karvatassujen kanssa!

Woffa ry