Angel

Angel n. 2-3v leikattu 15kg narttu🤍

Angel asustaa Romanian pääkaupungissa Bukarestissa, Margaretan tarhalla. Angel on yksi tarhan erityisimpiä asukkaita, sillä hänen luona käy kouluttaja 2 kertaa viikossa! Kouluttaja on vienyt tyttöä hurjaa vauhtia eteenpäin, ja arasta tarhalaisesta on kuoriutunut kotiympäristössä reipas ja utelias koira, joka tulee toimeen niin kissojen, kuin muidenkin koirien kanssa.

Angel kulkee hyvin hihnassa, sekä matkustaa autossa hienosti, vaikkakin vielä on ulkona ujo ja varautunut vilkkaassa ympäristössä. Angelia ei anneta vilkkaan kaupungin sykkeeseen, vaan tyttö sijoitetaan rauhalliseen perheeseen, rauhalliselle asuinalueelle.

Vieraita kohtaan Angel on vielä tarhalla arka, eikä anna koskea. Tulevan kodin on ymmärrettävä tämä, ja osattava kouluttaa tyttöä eteenpäin, sekä annettava rutkasti aikaa. Angel sijoitetaan vain kotiin missä odottaa kiltti ja reipas koirakaveri! Ei lapsiperheeseen.

Angelin adoptioprosessin tulee hoitamaan henkilöt jotka ovat nähneet tytön tarhalla viime reissullamme.

Mikäli kiinnostuit Angelista, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.