Arya

Arya ”Arichica” n. 2,5-vuotta vanha, leikattu 20-25kg keskikokoinen narttu

Arya asustaa Romaniassa Ralucan eläinsuojassa. Arya on luonteeltaan vahvaluontoinen koira, joka vaatii päättäväisen omistajan, muuten oikein herttainen ja energinen tyttö, jolta ei heti virta lopu. Arya on saapunut tarhalle vanhan omistajansa tuomana. Omistaja jättänyt Aryan tarhalle, kun joutunut itse muuttamaan pois työnperässä.

Arya vaatii johtajaa, sillä ottaa muuten kotioloissa pomon roolin. Aryalla hankaluuksia myös tuottaa paikallaan olo, sillä haluaisi leikkiä koko ajan. Tyttö on myös kovin energinen, joten aktiiviseen kotiin tyttö olisi luonteva. Tulevan kodin on ymmärrettävä tämä, ja osattava kouluttaa tyttöä eteenpäin.

Vieraita kohtaan Arya on utelias ja heti leikkimässä. Arya voidaan sijoittaa kotiin missä odottaa kiltti ja reipas koirakaveri! Arya ei sovellu kerros- tai rivitaloon, sillä tyttö on kova haukkumaan ja suotavaa olisi oma aidattu piha, jossa saisi vahtia. Niin sanotusta tyttö haukkuu, aina kun juoksee.

Aryan adoptioprosessin tulee hoitamaan henkilöt, jotka ovat nähneet tytön tarhalla viime reissullamme. Arya olisi valmis matkustamaan Suomeen toukokuussa.

Kommenteissa videoita tytöstä kouluttajan/woffan jäsenten kanssa!

Mikäli kiinnostuit Aryasta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.