Bella

Hymytyttö Bella, n. 6-vuotias leikattu narttu.

Nyt on Bellan aika löytää oma loppuelämän koti! Tämä iloinen ja ystävällinen tyttö sai eläinlääkäriltä vihreetä valoa, kun oli aika keskustella Bellan matkustamisesta Suomeen. Bella todettiin vuosi sitten negatiiviseksi sydänmadon osalta, jota tyttö sairasti vuoden verran, ja hänet hoidettiin Romaniassa kuntoon. Nyt tyttö on täysin terve, ja on valmis aloittamaan kodin etsinnän meidän Woffan kautta!

Bella on erittäin kiltti ja koirasosiaalinen narttu, joka nauttii muiden koirien seurasta. Tyttö painaa n. 30 kg ja on nyt hieman paksussa kunnossa vapaan ruoan ja vähäisemmän liikunnan puolesta.

Bella on löydetty tuttuun tapaan Romanian pelloilta haahuilemasta ja sieltä tämä iloinen koira, jolla häntä heiluu aina, pelastettiin.
Bella on luonteeltaan kiltti, iloinen ja rauhallinen. Tyttö viihtyy ulkona ja asuukin Margaretan eläinsuojan aidatulla pihalla. Bella ei hauku tai ääntele, jonka vuoksi tytöllä on erityisoikeus olla pihalla aina halutessaan. Vaikka Bellalla on jo ikää, ei vanhuudenvaivat tytön menoa hidasta. Bella on motivoitavissa hyvin ruoalla ja erityisesti juusto kuuluu tytön lempiherkkuihin. Bella tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Vieraiden ihmisten kosketusta Bella jännittää.

Bellalle etsitään kotia, jossa tyttö saa tarpeeksi aikaa uuden elämän harjoitteluun. Bella sopeutuu toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi.
Koska Bella on yli 6 vuotias, adoptoidaan tyttö erityiskulukorvauksella.

Mikäli kiinnostuit Bellasta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen täällä:

http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Suomeen tulevat koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/

Tautitesteistä voit lukea täältä:

https://www.woffa.fi/adoptio/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan näihin, sekä adoptioprosessiimme huolella, ennen adoptiohakemuksen tekoa!

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.