Chloe

Chloe, 4kk narttu!

Chloe otettiin kiinne Bukarestissa sijaitsevan marketin pihalta. Pennut olivat eläneet pihapiirissä muiden koirien ja kissojen kanssa, mutta pentujen kasvaessa olivat ihmiset soittaneet rankkureille hakemaan pennut pois tappotarhalle. Ennen rankkureiden tuloa, eläinsuojelijamme oli saanut soiton tilanteesta, ja kerennyt paikalle pelastamaan pennut ennen hirveää kohtaloa tappotarhalla. Pentuja oli yhteensä neljä, mutta valitettavasti yksi sisaruksista oli kuitenkin liian arka ja sitä ei saatu isoista yrityksistä huolimatta kiinne… Kun eläinsuojelijamme oli yrittänyt seuraavana päivänä operaatiota uudelleen, oli pentu hävinnyt eikä sitä ole vieläkään nähty uudelleen.

Chloe on alkuun hieman muita ujohkompi pentu, mutta todella nopeasti tulee itsekkin moikkaamaan ihmistä. Chloe antaa hienosti käsitellä itseään, ja on todella kiltti. Hänen arvioitu paino aikuisena on n. 30kg. Tyttö vaatii kodin, jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä opettaa ja sosialistaa pentu kohti kotikoiran elämää.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.
Chloe, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentua kotikoiran saloihin.

Chloe tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan steriloinnin Suomessa.


Mikäli kiinnostuit koirasta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen

Koiramme tautitestataan, madotetaan, rokotetaan sekä sirutetaan ennen Suomeen tuloa.

Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelma

Koiran tautitestit

Tutustuthan näihin huolellisesti!

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.