Doora

Doora, n. 5v leikattu narttu

Doora on pelastettu vuosia sitten kunnalliselta tappotarhalta ja hän on viettänyt elämänsä tarhalla, ja näin ollen neidistä on kasvanut hieman ujo tyttö, joka tarvitsee kodin/kotihoitopaikan missä ymmärretään aran koiran käsittelystä. 

Doora on elänyt elämänsä tarhakaverinaa Beijon kanssa, joka esiintyy yhdessä kuvassa, mutta Beijon onni kääntyi ja hän pääsi Suomeen omaan kotiin, ja Doora jäi tarhalle aivan yksin, ensimmäistä kertaa vuosiin. Tarhan omistaja Magda pelkää, että menettää Dooran surulle, joten etsimmekin nyt tälle ihastuttavalle, mutta sähäkälle tytölle kotia/kotihoitopaikkaa. 

Kodin täytyy olla ehdottomasti sitoutunut etenemään Dooran ehdoilla. Tyttö ei ole tarhalla ikinä ketään purrut/käyttäytynyt aggresiivisesti, mutta tämän koiran luottamuksen saaminen vaatii työtä ja aikaa. 

Emme luovuta koiraa perheeseen missä lapsia, eikä vilkkaan kaupungin sykkeeseen. Doora tarvitsee rinnalleen reippaan koirakaverin, jonka rinnalla opetella kotikoiran elämää.

Mikäli kiinnostuit Doorasta niin voit täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä, tai halutessasi voit tiedustella lisää sähköpostitse woffa@woffa.fi

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja. Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.

Doora oikealla