Fulga n. 4kk narttu pentu

Fulga on löydetty kuvissakin esiintyvän siskon Pufan kanssa kahdestaan kadulta, kun eläinsuojelijamme oli saanut puhelun että jos pentuja ei noudeta pois, soittavat ihmiset rankkureille ja pentuja odottaa tappotarha. Näin ollen täpötäynnä oleva tarha sai vielä 2 uutta asukasta, jotka ovat valmiita aloittamaan kodin etsinnän adoptio-ohjelmassamme. Tämä on valitettavasti monen katukoiran kohtalo, mutta nyt voimme olla onnellisia tämän kaksikon pelastumisesta❤️

Fulga on siskonsa tavoin sosiaalinen ja kiltti pentu, niin ihmisiä kuin muitakin eläimiä kohtaan. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa erittäin hyvin, sekä tykkää ihmisistä. Päivät Fulga viettää tarhalla normaalin pennun tavoin; leikkien, nukkuen, syöden ja juoden. Ja tietenkin aina ihmisen nähdessä rapsutuksia kerjäten. Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan maaliskuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enää ikinä joudu tulla hylätyksi. Hänen kokoarvio on keskikokoinen, mutta arviot ovat aina arvioita.

Fulgalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Pentu ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Fulga, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa.

Jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit pennusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen täällä: http://www.woffa.fi/adoptio/koiran-adoptiosta/

Fulga tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan steriloinnin Suomessa. Koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa.

Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät täältä:
https://www.woffa.fi/adop…/koiran-madotus-ja-rokotusohjelma/
Tautitesteistä voit lukea täältä:
https://www.woffa.fi/…/woffan-koirilta-testattavat-taudit/

Tutustuthan myös näihin ennen adoptiohakemuksen tekoa.
Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin