Bandi


Ikä: 4 – 5 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 7 kg
Sijainti: MAP, Romania

Bandi on löydetty muiden joukossa kadulta vaarassa jäädä autojen alle, ja on jatkanut matkaa siitä kohti MAP-eläinsuojaa.

Bandi on sosiaalinen ja kiltti pentu, niin ihmisiä kuin muitakin eläimiä kohtaan. Se tulee toimeen muiden koirien kanssa hyvin, sekä on nähnyt päivittäin tarhan kissoja. Päivät Bandi viettää tarhalla normaalin pennun tavoin; leikkien, nukkuen, syöden ja juoden. Ja tietenkin aina ihmisen nähdessä rapsutuksia kerjäten.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuun puolivälissä, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Tytöstä uskotaan kasvavan keskikokoinen koira.

Bandilla ei ole minkäänlaista hajuakaan siitä mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa, olla sisäsiisti, tai kokemustakaan sisällä asumisesta. Bandi ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja kiljua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Bandi, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.