Belle


Ikä: s. 5/2023
Sukupu
oli: Narttu, saapuu Suomeen steriloituna
Koko: n. n. 20 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania
Saapunut tarhalle: 11/2023

Belle, narttu, tulee Suomeen leikattuna, n. 20kg, synt. 5/23

Joulukuun vierailulla aktiivimme tapasi ihastuttavan nuoren Bellen Margaretan Eläinsuojalla. Belle on tarhan uusimpia asukkaita kaverinsa Mickyn kanssa ja heidät oli löydetty pellolta Margaretan ystävän toimesta, joka piti pentuja itsellään ennen kuin Margaretan eläinsuojalle vapautuisi lisää tilaa. Bellellä on ollut jo ensimmäiset juoksut, joten hänet steriloidaan ennen Suomeen saapumista.

Belle on oikein hurmaava nuori koira joka ottaa kaikki vieraat erittäin avoimesti vastaan. Hän ei aristellut aktiivejamme ollenkaan, vaan meni välittömästi silitettäväksi ja antoi käsitellä itseään ongelmitta. Belle on erittäin leikkisä ja aktiivinen, joten tarvitsee perheen jossa hänelle on tarjota riittävästi tekemistä ja liikuntaa.

Belle tuli tarhalla kaikkien koirien kanssa hienosti toimeen, ja tykkäsi kovasti painia ikätoverinsa kanssa. Belle leikki ja paini melko rajuilla otteilla, eli hänellä voisi olla perheessä odottamassa leikkisä koirakaveri. Belle voisi sopia myös ainoaksi koiraksi, mutta uskoisimme että saman tyyppinen koirakaveri olisi tälle koiralle paras vaihtoehto.

Belle etsii siis kotia mielellään omakotitalosta tai rivitalosta, jossa hänellä olisi tilaa temmeltää eikä aidattu pihakaan olisi pahitteeksi. Uskomme Bellen sopivan myös lapsiperheeseen luonteensa puolesta, mutta kokonsa ja innokkuutensa takia pikkulapsiperheeseen hän ei välttämättä sovi.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.