Benita – Minut on varattu 🙂

Benita on n. 12-15kg, 6v leikattu narttu.

Benita on löydetty kadulta ja kuljetettu sieltä Giurgiun kunnalliselle tarhalle, jossa hän on asunut nyt viimeisen vuoden. Aktiivimme kävivät Giurgiun kunnallisella tarhalla lokakuussa 2022. Tarhalta tuli avunpyyntö koskien Benitaa. Olisi toivottavaa, että hänelle löydettäisiin koti ennen talven tuloa. Edellisenä talvena Benita oli laihtunut kovin ja mennyt huonoon kuntoon. Kuukaudesta toiseen kestävä kylmä ja kostea ilma koettelee tätä vanhempaa neitiä liikaa ja tarhalla olikin pelkona, että Benita ei jaksa ensi talven yli. Nyt on Benitan aika saada nukkua yöt lämpimässä sisällä.
Benita on erittäin ihmissosiaalinen, hän hakee paljon huomiota ihmisiltä, eikä vieraksu ollenkaan uusia tuttavuuksia. Paijauksien ja huomion lisäksi Benitan lempijuttuihin kuuluu herkkujen syöminen! Benita tulee toimeen muiden koirien kanssa hienosti!

Benita antaa hienosti käsitellä itseään. Benitalla huomattiin olevan vähän hammaskiveä, joka on tyypillistä vanhemmille koirille.
Benita on erittäin valloittava persoona hännän heilutuksineen. Vaikka tytöllä on ikää on hän kuitenkin aktiivinen ja innokas. Tarhaolosuhteissa tyttö ei ollut kovin äänekäs, joten voisi kuvitella että Benita sopii myös kerrostalo-asujaksi.

Vaikka Benitasta ei saa seuraa pitkille lenkeille tai vaelluksille, etsitään tytölle kuitenkin aktiivista kotia, jossa on aikaa, halua ja jaksamista touhuilla koiran kanssa. Benitasta saa varmasti kivan kaverin rauhallisille metsälenkeille ja luontopoluille. Benita on valmis matkustamaan joulukuussa, jos vain se oma koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Benitalla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Benita ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei saa äännellä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Benita, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit Benitasta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Koska Benitalla on jo ikää, sovitaan adoptoijan kanssa kulukorvauksesta erikseen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Tautitesteistä voit lukea täältä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.