Boni


Ikä: s. 1.11.2021
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 7 kg
Sijainti: Turku
Saapunut Suomeen
: 9.12.2023

Boni on saapunut joulukuun alussa Suomeen kotihoitoon Turkuun ja etsii nyt omaa loppuelämän kotia.

Bonilla on kotikoiran alku alkanut hienosti, vaikkakin normaaliin tapaan vielä on asioita missä kehittyä.
Tyttö lenkkeilee reippaasti koirakaverin kanssa tai ilman, mutta sisäsiisteyden kanssa on vielä harjoiteltavaa (8.1. oli ensimmäisen päivän täysin sisäsiisti).
Boni on todella hellydenkipeä koira, joka rakastaa nukkua oman ihmisen lähellä. Tyttö asustaa toisen pienen nartun kanssa ja yhteiselo sujuu muuten hienosti, mutta välillä Boni saattaa rähistä tai pomottaa kaveriaan. Ei kuitenkaan ole resurssiaggresiivinen. Vieraita ihmisiä kohtaan koira on aluksi epäileväinen ja saattaa haukkua/murista, mutta rauhoittuu ajan kanssa. Miehet aiheuttavat enemmän epävarmuutta. Boni on todella kiintynyt kotihoitajaansa mutta nyt koiran kanssa on aloitettu yksinoloharjoitukset pienin askelin ja Boni ei ole jäänyt itkemään perään. Tulevan omistajan tulee kuitenkin varautua mahdolliseen eroahdistukseen. Koiralle etsitään perus aktiivista kotia, sillä tyttö saattaa tylsistyä helposti. Boni on leikkisä ja touhukas koira ja leikin timmellyksessä lelut saavat kovaa kyytiä, mutta osaa myös hienosti rauhoittua. Ei ole tuhonnut kotihoidossa mitään kiellettyä. Hoitotoimenpiteet sujuu turvallisen ihmisen tekemänä hienosti, mutta Boni vaatii aikaa jotta uskaltaa vieraaseen ihmiseen luottaa. Tulevalta kodilta vaaditaan kärsivällisyyttä, rauhallisuutta ja aikaa, jotta luottamus koiraan syntyy.

Etsimme Bonille kotia ainoana koirana lapsettomasta perus aktiivisesta perheestä, missä ymmärretään epävarman koiran sielunelämään. Boni asuu nyt kerrostalossa, mutta mahdollisen eroahdistuksen takia etsimme ensisijaisesti tytölle kotia rivitalosta, paritalosta tai omakotitalosta.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.