Cara

Cara
Ikä: s. 10.11.2020
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 20 kg
Sijainti: Vaasa, Suomi

Cara on harjoitellut kotikoiran elämää jo kahden vuoden ajan ja sen tytöstä huomaa. Cara palautui yhdistykselle etsimään uutta kotia koirasta johtumattomista syistä ja siirtyi yhdistyksen kotihoitajalle viikonloppuna. Cara on tavattavissa Vaasassa.

Cara on äärettömän sosiaalinen koira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä. Cara on asunut pikkulapsiperheessä ilman ongelmia. Luonteeltaan Cara on erittäin leikkisä. Leikkikavereiksi kelpaavat ihmiset, koirat ja kissat.

Cara tulee hienosti muiden koirien kanssa toimeen. Tyttö on leikkisä ja innokas, mutta osaa kuitenkin myös rauhoittua. Cara on alistuvainen jos toinen koira on hyvin innokas. Tyttö ei ole koskaan käyttäytynyt hyökkäävästi muita koiria kohtaan.

Cara on totutellut myös kissoihin ja suhtautuu niihin innokkaasti ja leikkisästi. Käskystä lopettaa kissojen seuraamisen, mutta jää levottomaksi. Uskomme, että ajan kanssa Cara sopeutuisi asumaan myös kissojen kanssa.

Cara matkustaa reippaasti autossa ilman ongelmia. Cara puolustaa ruokaansa, jonka takia on tärkeää että tyttö saa ruokarauhan itselleen. Koska tyttö on harjoitellut kotikoiran elämää jo kauan, on Cara sisäsiisti ja yksinolot sujuvat myös tytöltä ongelmitta.

Koska tyttö on aina elänyt muiden koirien seurassa, etsimme Caralle kotia jossa on koirakaveri odottamassa. Cara on asunut osan ajasta kerrostalossa, jossa haukahteli rappukäytävän äänille. Tästä syystä etsimme tytölle kotia rivi- tai omakotitalosta.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme ja lähetät meille sähköpostitse woffa[at]woffa.fi

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.