Catalin


Ikä: n. 1-vuotias
Sukupu
oli: Uros, leikattu
Koko: n. 11 kg
Sijainti: Margaretan eläinsuoja, Romania

Catalin on löydetty Romanian pääkaupungista Bukarestista haahuilemasta ison autotien vierestä kahden kaverinsa kanssa, ja Margareta sai soiton kolmikosta. Joko hänen tulisi hakea ne pois, tai rankkurit vievät heidät julkiselle tarhalle. Catalin kavereineen haettiin turvaan ja kodin etsintä voi nyt alkaa.

Järjestömme jäsenet näkivät pojan reissullaan kesäkuun lopussa. Catalin rakastaa aivan kaikkea ja kaikkia, tälle hurmurille ei voi antaa tarpeeksi huomiota. Se tulee toimeen koko laumasta kaikkien kanssa, sekä hyppää vieraan ihmisen syliin ollenkaan epäröimättä. Catalin on sen oloinen, että sillä on ollut joskus perhe mistä on joutunut hylätyksi. Poika kävelee myös hyvin hihnassa ja matkustaa autossa rauhallisesti.

Nyt poika etsiikin omaa loppuelämän kotia, mistä ei enään ikinä jouda tulla hylätyksi. Catalin sopii perheeseen missä on muita koiria, mutta pärjää varmasti myös hyvin ainoana silmäteränä, sillä tärkein asia hänelle on ihmisen seura ja pihalla touhuaminen. Myös lapsiperhe missä lapset osaavat olla koirien kanssa voisi olla yksi vaihtoehto.

Catalin rakastaa pihalla temuamista ja juoksemista, ja hänellä on energiaa. Pojasta saa varmasti lenkkiseuraa myös pidemmillekkin reissuille, mutta koiran ruumiinrakenne on mallia ”pidempi selkä ja lyhyemmät jalat raskaalla kropalla”, joten välttämättä kaikista ketterin kaveri Catalin ei ole.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.