Chili


Ikä: s. 3/2023
Sukupu
oli: Narttu, steriloitu
Koko: n. 8-10 kg
Sijainti:
MAP, Romania
Saapunut tarhalle:
Kevät 2023

Chili, syntynyt arviolta 3/2023, n. 8-10kg leikattu narttu

Vanhalla MAPin tarhalla asustelee innokas kolmikko. Chili, Cosmo ja Cata ovat juoksuaitauksella, kun aktiivimme menevät tutustumaan ystävyksiin. Ensikosketus kolmikkoon on vauhdikas. Chili juoksentelee edes takaisin ilmaan hyppien. Tyttö juoksee aktiiveja kohti, hyppää korkealle suoraan syliin.

Chili viihtyy toisten koirien kanssa. Leikit ovat koko ajan käynnissä. Tästä syystä kolmikko pääsee päivittäin leikkiaitaukselle purkamaan suurimpia energioita. Chili antaa hienosti nostaa syliin ja käsitellä. Tyttö on innokas, sosiaalinen, aktiivinen, vauhdikas ja kiltti.

Kuvia on vaikea ottaa, sillä tyttö on niin nopea. Namit Chilille kelpaavat, jos vauhdin huumassa tyttö ehtii huomata niiden tarjollaolon. Aktiivit nostavat namipussin ylös kopin päälle ja alkavat tutustumaan tarhakavereihin. Pian alkaa kuulumaan rapinaa, kun Chili on hypännyt kopin päälle ja mennyt olin luvin herkkupussille.

Etsimme Chilille aktiivista kotia. Uskomme tytön sopeutuvan yksinasujaksi tai toisen aktiivisen koiran kaveriksi

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koira ei ole välttämättä vuosiin päässyt pureskelemaan mitään muuta kuin huonolaatuista ruokaa ja tarhan kaltereita, joten koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.