Clarissa – Minut on varattu 🙂


Ikä: 3 – 4 vuotta
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 5 – 7 kg
Sijainti: Giurgiu Public Shelter, Romania

Clarissa on yksi julkisen tarhan asukkaita, joka huomattiin aktiiviemme toimesta toukokuun tarhareissulla 700 koiran joukosta. Clarissa valittiin adoptio-ohjelmaamme, koska tyttö on erittäin kiltti ja ihmisrakas pieni koira, joka tulee häkissä innokkaasti vastaan vieraita ihmisiä, mutta ei ole kuitenkaan ylienerginen.

Clarissa tulee toimeen muiden koirien kanssa, ja uudessa kodissa voisi hyvinkin olla vastassa kiltti ja pieni koirakaveri. Clarissa hakeutuu kuvien lailla aivan ihmisen kylkeen kiinni, ja tyttö näyttää siltä että toivoisi voivan jäädä siihen. On Clarissan vuoro saada mahdollisuus paremmasta tulevaisuudesta ja omasta perheestä, josta ei ikinä enään tule hylätyksi.

Jos onni pientä suosii, ja koti löytyy, on tyttö valmis matkustamaan elokuussa Suomeen

Julkisella tarhalla kasvaneet koirat elävät jatkuvassa stressissä. Tarhalla ei ole juurikaan hiljaisia hetkiä, koirat eivät pääse minnekkään pakoon meteliä, häkkitovereita, kylmyyttä tai jopa tappeluita. Etenkin näiden koirien kohdalla on erityisen tärkeää huomioida se, kuinka käytös tarhalla saattaa muuttua koiran kotiuduttua. Tarhalla sosiaalinen ja avoin koira saattaa olla kotona pelokas ja arka, kun taas tarhalla nurkassa kyhjöttävä tärisevä pieni huomaamaton käärö saattaa olla samantien kotona kun aina olisi sielä asunut.

Kaikkien koirien kohdalla luonnekuvauksemme ovat vain tarhalla esiintyvän käytöksen pohjalta rakennettu, eikä tuleva koti saa odottaa tai olettaa koiran osaavan mitään kotikoiran elkeitä. Kotiutuminen saattaa kestää pisimmillään jopa vuosia, ja jokainen koira ansaitsee kärsivällisen perheen, missä ollaan valmiita etenemään koiran ehdoilla.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.