Onko kotonasi kahden koiran menevä aukko, ja asut rauhallisella asuinalueella? 
Kotia etsii nyt Kuusamossa kotihoidossa oleva kaksikko, 1,5v ikäinen Gabriele (isompi) ja 10kk vanha Daisy tyttö. Tytöt ovat muuttaneet kotihoitajan kanssa Kuusamoon 2kk sitten, Daisy on kerennyt olla Suomessa vasta marraskuun lopusta, mutta Gabriele on harjotellut kotikoiran elämää jo elokuusta lähtien. Tytöt ovat nyt jo erottamattomia toisistaan, ja menevät yhdessä kaikkialle, ja hätä iskee heti jos toinen katoaa näkyvistä, jonka vuoksi toivomme, ettei tyttöjä tarvitse erottaa, ja he pääsisivät jatkossakin yhdessä vaeltelemaan metsissä. Kumpikaan koirista ei pidä hälinästä ja rauhattomasta elämästä/ympäristöstä, ja niitä ei myöskään adoptoida vilkkaan kaupungin sykkeeseen, tai perheeseen jossa on pieniä lapsia. Uudelta omistajalta vaaditaan rauhallisuutta ja taitoa käsitellä arkoja koiria, koska kummatkin vaativat aikaa, jotta oppivat vieraaseen luottamaan. Yhdessä osaavat olla yksin kotona hienosti, ei tuhoa, hauku (pienempi ilmottaa kotiin tullessa olemassa olonsa) tai muutenkaan riehu. Kummatkin ovat leikattuja, sisäsiistejä, ja osaavat pidättää hienosti työpäivän ajan. Tytöt rakastavat nukkua sängyssä kainalossa (kuvien lailla), ja energisyyden vastapainoksi osaavat myös rauhottua sisälle.

Jos kiinnostuit tästä kaksikosta, voit tiedustella lisää sähköpostilla woffa@woffa.fi, tai suoraan tekstiviestillä kotihoitajalle; 045 266 3800. Voit myös täyttää suoraan adoptiohakemuksen jonka löydät täältä

Kaikki Woffan kautta Suomeen tulevat koirat ovat steriloituja/kastroituja.Woffa Ry on sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.