Darla


Ikä: n. 1,5 -vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15-20 kg
Sijainti: MAP, Romania

Aktiivimme vierailivat Romaniassa 28.6-3.7.2023. Aktiivin kertomana:

”Saavuimme Giurgiun Magda’s Angels Place (MAP) tarhalle tutustuaksemme tarhan koiriin. Tapasimme siellä iloisen sisarusnelikon, joilla riittäisi rakkautta annettavaksi, kunhan sopiva koti löytyisi. Koirat pääsivät pihalle jaloittelemaan ja ne olivat ikionnellisia saadessaan uusia vieraita. Ensimmäisenä meitä vastaan juoksivat innostuneesti Darla sekä hänen siskonsa Dana, jotka olivatkin sisarusnelikon energisin kaksikko.
Darla on noin 1,5-vuotias keskikokoinen tyttö, ja painaa noin 15-20 kiloa.

Darla nauttii ihmisen seurasta ja kosketuksesta ja hakeutuikin koko vierailun ajan luoksemme saadakseen rapsutuksia tai vain ollakseen lähellä. Darla on energinen ja ihmisrakas tyttö ja sopisi myös toisen koiran kaveriksi. Darlalle sopisi aktiivinen koti, sillä tytöllä on paljon intoa päästä osallistumaan erilaisiin aktiviteetteihin.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.