Donna


Ikä: 1,5 -vuotias
Sukupu
oli: Narttu, leikattu
Koko: n. 15 – 20 kg
Sijainti: MAP, Romania

Aktiivimme vierailivat Romaniassa 28.6-3.7.2023. Aktiivin kertomana:

”Saavuimme Giurgiun Magda’s Angels Place (MAP) tarhalle tutustuaksemme tarhan koiriin. Tapasimme siellä iloisen sisarusnelikon, joilla riittäisi rakkautta annettavaksi, kunhan sopiva koti löytyisi. Koirat pääsivät pihalle jaloittelemaan ja ne olivat ikionnellisia saadessaan uusia vieraita. Kaikki juoksivat meitä vastaan innoissaan, mutta Donna oli siskoihinsa Danaan ja Darlaan verrattuna hieman rauhallisempi ja antoi siskojensa tervehtiä meitä ensin.

Donna on noin 1,5-vuotias keskikokoinen tyttö, ja painaa noin 15 – 20 kiloa. Donna on luonteeltaan hyvin ihmisrakas ja lempeä, ja nauttii olla ihmisten lähellä. Donna ei arastellut ihmisiä ollenkaan vierailun aikana ja hakeutuikin itse pyytämään rapsutuksia. Donna sopisi hyvin myös toisen koiran kaveriksi. Donna on siskoihinsa verrattuna hieman rauhallisempi ja tarkkaili sisarustensa touhuja välillä sivusta. Donna kuitenkin tylsistyisi täysin sohvaperunana, sillä hän on vielä hyvin nuori ja nautti selvästi ulkoilusta.”

Woffan aktiivit olivat käymässä juuri nyt Romaniassa, ja meille selvisi kuinka täynnä yhteistyötarhamme MAP tällä hetkellä on, joten yritämme etsiä koirille koteja 12.8 saapuvaan kuljetukseen, jotta saataisiin tarhalle hieman lisää tilaa. Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokussa, jos vain se oma koti/kotihoitopaikka löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi.

Tytöllä ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Donna ei välttämättä tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Donna, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa koira kunnon kansalaiseksi.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.