Edna


Ikä: s. 2/2023
Sukupu
oli: Narttu, saapuu steriloituna Suomeen
Koko: n. 15-17kg
Sijainti: New land ”MAP” , Romania
Saapunut tarhalle: Kevät 2023

Edna, leikkaamaton narttu (tulee leikattuna Suomeen), syntynyt arviolta 2/2023, n. 15-17kg

Edna asustelee MAPin tarhan New Landilla toisten nuorten koirien kanssa. Tyttö on saapunut tarhalle pikkupentuna, eikä tiedä muuta elämää, kun tarhan. Aitauksessa on tohinaa, nuorukaiset juoksevat, leikkivät ja hyppivät ympäri aitausta. Edna pitää muiden koirien kanssa leikkimisestä ja olemisesta. Tytöllä vauhtia piisaa ja aluksi vieraat ihmiset jäävätkin huomaamatta.

Hetken päästä Edna huomaakin, että aitaukseen on astellut neljä ihmistä. Edna tulee tervehtimään, hakemaan silityksiä ja herkkuja. Tyttö on hyvin kiinnostunut ihmisistä sekä viihtyy ihmisten lähellä. Edna antaa nostaa syliin ja käsitellä mallikkaasti.

Luonteeltaan Edna on koira- ja ihmissosiaalinen, aktiivinen, vauhdikas, kiltti, lempeä ja rakastava. Tyttö ei myöskään aristele miehiä.

Etsimme Ednalle kotia, jossa olisi aktiivinen koirakaveri odottamassa. Uskomme Ednan pärjäävän hyvin myös ainoana koirana jos tyttö pääsee säännöllisesti viettämään aikaa lajitovereidensa kanssa.

Luonnekuvaukset rakentuvat koiran ollessa koiratarhalla. Suomeen saapuvalle koiralle tulee opettaa kärsivällisesti sisäsiisteys ja käytöstavat alusta lähtien. Koiran sopeutumiseen tulee varata aikaa – etenkin arempien ja pelokkaiden koirien kanssa. Jokainen koira ansaitsee perheen, missä edetään koirien ehdoilla, ei ihmisen. Koiratarhalla koirilla ei ole myöskään mitään aktiviteetteja, eikä etenkään mitään purtavaa hampaille. Tulevan perheen tulee myös ymmärtää, että koira ei ole välttämättä vuosiin päässyt pureskelemaan mitään muuta kuin huonolaatuista ruokaa ja tarhan kaltereita, joten koirien hampaissa saattaa olla esimerkiksi hammaskiveä, jonka adoptoija sitoutuu hoidattamaan kotiutumisen jälkeen Suomessa.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.