Fanni


Ikä: 4 kk
Sukupu
oli: Narttu
Koko: n. 5 kg
Sijainti: Romania

Fanni on löydetty muutaman kuukauden ikäisenä pellolta ilman mahdollisuutta selvityä, sillä vieressä oli vaarallinen autotie, sekä pennulla ei ollut ruokaa eikä vettä tarjolla. Tytön historiaa emme tiedä, mutta Fanni ei ole hirveästi kokenut ainakaan hyvää ihmisen toimesta. Sitä jännittää alkuun tarhan vierailijat ja katselee ihmisten toimia kauempaanta. Hetken kuluttua pentu kuitenkin rohkaistuu ja alkaa hiljalleen tehdä tuttavuutta myös vieraisiin. Fannia selkeästi jännittää syliin nostaminen, mutta pentu antaa silti käsitellä hienosti. Tytölle etsitään mieluiten kotia missä olisi leikkisä ja kiltti koirakaveri odottamassa.

Tämä onnekas tyyppi on valmis matkustamaan elokuussa, jos vain se oma rakastava koti löytyisi, mistä ei enään ikinä joudu tulla hylätyksi. Hänen kokoarvio on keskikokoinen, mutta arviot ovat aina arvioita.

Fannilla ei ole minkäänlaista hajua siitä, mitä tarkoittaa sana kotikoira. Sillä ei ole taitoa kävellä hihnassa tai olla sisäsiisti. Fanni ei tiedä että huonekaluja ei saa maistella, yksin ollessa ei tarvitse hätääntyä ja haukkua oman ihmisen perään, tai matolle ei saa pissiä. Fanni, kuten jokainen tarhakoira lähtee nollista, eikä tuleva koti saa odottaa/vaatia koiralta mitään kotikoiran taitoja sen saapuessa. Jokainen katukoira ansaitsee kärsivällisen perheen, kenellä on aikaa ja halua opettaa pentu kunnon kansalaiseksi.

Fanni tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Omistaja sitoutuu hoitamaan leikkauttamisen ensimmäisten juoksujen jälkeen.

Mikäli kiinnostuit koirasta ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen sivuiltamme.

Suomeen tulleet koiramme tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Tutustu Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmaan.

Lue lisää tautitesteistä.

Tutustuthan näihin huolella ennen adoptiohakemuksen tekoa.

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.