Florin, 3kk uros pentu.

Tämä suloinen pieni touhottaja, jonka elämä on saamassa uuden käänteen, löytyi tuttuun tapaan kadulta viipottamasta sisaruksineen autojen seasta. Heidät noukittiin turvaan, ja matka kohti tarhaa alkoi. 

Nyt Florin saa mahdollisuuden etsiä omaa loppuelämän kotia meiltä täältä suomesta. 

Florin viettää päivät normaalin pennun tavoin leikkien, syöden , juoden ja nukkuen. Se jakaa tarhan yhdessä sisaruksiensa kanssa ja on aktiivinen touhottaja. 

Vaikka Florin on vielä pieni söpö pentu, arvioidaan hänestä kasvavan keski-kokoinen poika. Florin tulee tarvitsemaan paljon opetusta ja oppien toistoja, koska hänellä ei ole mitään hajua siitä, miten eletään kotikoirana. Perhe ei saa olettaa/vaatia koiran tullessa siltä mitään. Tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä, koska yksikään katukoira ei ansaitse tulla uudelleen hylätyksi. Koiran kotiutuminen saattaa kestää kuukausia!

Mikäli kiinnostuit pennusta, ja pystyt tarjoamaan hänelle loppuelämän mittaisen rakastavan ja huolehtivan kodin, niin täytäthän ajan kanssa huolellisesti adoptiohakemuksen Woffan nettisivujen kautta.

Florin tulee nuorena Suomeen, joten sitä ei voida steriloida vielä Romaniassa. Adoptoija sitoutuu hoitamaan steriloinnin Suomessa.

Pentu tautitestataan, madotetaan, loishäädetään, rokotetaan sekä sirutetaan ennen tuloa. Woffan koirien rokotus- ja madotusohjelmat löydät osoitteesta:

Tautitesteistä voit lukea osoitteesta:

TUTUSTUTHAN NÄIHIN SEKÄ ADOPTIOPROSESSIIMME HUOLELLA ENNEN ADOPTIOHAKEMUKSEN TEKOA!� 

Woffa Ry on nyt sitoutunut suomalaisten rescueyhdistysten luomiin yhteisiin Responsible Rescue -toimintakriteereihin.